Cadeau voor alle medewerkers: JArchitects lanceert de ‘Fit-dag’!

Brussel/Beringen, 28 januari 2020: Bij JArchitects hebben ze het goed begrepen: een gezonde geest in een gezond lichaam. 

Om de medewerkers te stimuleren een gezondere levensstijl te ambiëren werd besloten alle collega’s te belonen met een extra vrije dag, namelijk de Fit-dag. Deze dag kan vrij opgenomen worden doorheen het hele jaar. Daarnaast werd er een externe gezondheidscoach aangetrokken voor advies rond voeding en beweging, maar ook voor nuttige tips rond beeldscherm- en ergonomisch werken.

Axel Segers, Managing Partner/CEO: “Ons motto is “work hard – play hard”. Gezien we streven naar een langdurige samenwerking is een gelukkige en gezonde medewerker onze topprioriteit. 

We zijn een organisatie met een open bedrijfscultuur, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. Dit doen we door het regelmatig organiseren van teamevents, opleidingen en workshops. We streven een perfecte work-life balance na. Zo zorgen we ook steeds voor een interessant project dichtbij de woonplaats van onze medewerkers. 

Een verlofdag nemen om te sporten of om een sportieve activiteit in te plannen doe je niet snel. We willen dat onze werknemers op die dag tijd voor zichzelf nemen. Dat ze het plezier van bewegen (her)ontdekken. Natuurlijk is één vrije dag per jaar niet voldoende om een gezonde levensstijl te handhaven, maar met deze boodschap willen wij als werkgever ons team sensibiliseren om een gezonde(re) levensstijl na te streven. We vragen onze medewerkers om ons een leuke actiefoto te bezorgen van hun Fit-dag. 

De leukste foto wacht een extra verrassing”