September 2021

Vorig jaar riepen we de JArchitects fit-dag in het leven, een extra betaalde vakantiedag op voorwaarde dat je hem op een sportieve manier invult. Dit jaar kozen we ervoor om de fit-dag gezamenlijk op te nemen en trokken we naar Durbuy Adventure Valley voor een dag vol adrenaline. 

Na een koffietje en croissants maakten we ons klaar voor de Fast Tag, een indoor actiespel waar niet enkel onze mentale vaardigheden op de proef gesteld werden, maar ook onze fysieke conditie, zo doken we onder meer in een ballenbad. 

Onder een stralende zon trokken we een veiligheidsharnas aan en waagden we ons aan de Mega Zipline, de Via Ferrata en sommigen onder ons lieten zich zelfs overtuigen tot de Free fall. 

Honger dreef ons naar het zonnige terras waar we onze batterijtjes konden opladen voor wat de namiddag voor ons in petto had. 

Acht kilometer kajakken op de Ourthe bleek niet alleen intensief te zijn voor de armen, maar ook voor de lachspieren. Stranden op de oevers, vastlopen op keien, kajaks die vol water liepen, het overkwam ons allemaal. Ondanks de hilarische taferelen bereikte iedereen toch de finish, de ene al wat droger dan de andere. 

Moe maar voldaan sloten we af met een heerlijke barbecue en genoten we na van een dag vol fun. Benieuwd hoe we dit volgend jaar kunnen overtreffen.